B-Live

logo B-live

De naam B-Live heeft vele betekenissen. Be live – wees leven! Believe – Vetrouw op je weg! Blive – Deens voor ontpoppen. Leef, groei en vertrouw op je weg!

Het ontpoppen hoort bij het leven van een vlinder. Van rups ontpopt hij zich tot vlinder. De vlinders staan symbool voor transformatie. Elke dag transformeren we, elke dag veranderen we. Hierdoor voel ik me aangetrokken om vlinders te gebruiken als symbool voor mijn praktijk. In mijn praktijk staat tenslotte jouw transformatie centraal!

DSC_0679Het leven stelt ons geregeld op de proef. Het vraagt van ons voortdurende aanpassing. Soms lukt dat, soms niet. In het laatste geval kan elke, kleine, opdracht onmogelijk en onuitvoerbaar lijken. Krachten zijn op. Vertrouwen is zoek. Het lijkt uitzichtloos.

Graag help ik jou terug op je weg. Stap voor stap. Samen kijken naar wat mogelijk is, samen kijken naar wat zich nu aandient en daar mee aan de slag te gaan. Ik luister naar je. Ik tracht je inzichten te geven zodat jij terug vertrouwen in jezelf krijgt. Jouw krachten worden terug gebundeld. Een blik naar de toekomst, naar waar je wilt staan. Jij en ik, samen op jouw weg.

In bovenstaande tekst kan je ‘jij’ vervangen door ‘jullie’. Ook koppels kunnen onder de drukte van alledaags lijden waardoor ze elkaar niet (meer) vinden. Relatietherapie kan helpen om te luisteren naar wat zich diep van binnen afspeelt en wat de ander wenst. Verbroken verbindingen kunnen hersteld worden. Stilzwijgen wordt doorbroken. Diepe wensen worden uitgesproken. Samen werken aan de weg van jullie liefde voor elkaar.

Verder ben ik ervaringsdeskundige voor begeleiding van personen met een bijna-dood-ervaring.

Vanuit mijn opleiding ‘Therapeute in de Interactionele Vormgeving’ kijk ik samen met jou/jullie naar wat mogelijk is en welke stappen we kunnen nemen om tot verandering te komen. Het is jouw/jullie tempo dat we volgen.

‘Interactionele Vormgeving is een relatief nieuwe stroming, waarbij verschillende therapeutische stromingen samengebracht worden in een nieuwe therapievorm.

Interactionele Vormgeving bekijkt de mens als een uniek wezen, met zijn eigen verleden, persoonlijkheid en culturele achtergrond. De therapie moet zich aanpassen aan deze unieke mens, en niet andersom. Een therapeut in de Interactionele Vormgeving zal zijn werkwijze daarom steeds toetsen aan de belevingswereld, de ‘ingang’ en het specifieke probleem van de cliënt. 

Een therapeut in de Interactionele Vormgeving werkt met gesprekstherapie maar maakt daarnaast ook gebruik van creatieve technieken, werken met beelden, meditatie en lichaamswerk.’

Naast deze opleidingen, heb ik de jaaropleidingen ‘Koppeltherapie’ en ‘Werken met Familieopstellingen’ gevolgd en voltooid.

 

Voor verdere vragen kan je me bereiken op het

mobiel nummer: +32 (0)486 49 21 15

via e-mail: info@b-live.be.

 

Neem zeker een kijkje op mijn website: www.b-live.be

 

Warme groet,

Eveline Bleyenberg