Eigenkleur

Logo_eogenkleur_vierkant

Eigenkleur is een praktijk van psychotherapeuten met drie locaties: Antwerpen, Brussel en Westmalle. Onze locatie in Westmalle zit in Centrum Het Midden waar je van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur bij een van ons terecht kunt. Hier werken Bart De Coninck, Job Hulshoff en Griet Vigoureux.

eigenkleur_portret_bart_2010_vierkant_02_200x200Bart

 

 

 

eigenkleur_portretten_job_01Job

 

 

 

eigenkleur_portretten_griet_kfGriet

 

 

 

We werken vanuit de visie dat eigenheid kracht geeft. Kleur staat voor de levendigheid en het enthousiasme wat wij met elkaar gemeen hebben in de uitoefening van ons beroep. Je kan meer lezen over onze werkwijze, onze professionele achtergronden en workshops op www.eigenkleur.be.

Wanneer kan therapie bij Eigenkleur zinvol zijn? 

Iedereen heeft het af en toe moeilijk, en heeft dan iemand nodig om samen een aantal dingen op een rijtje te zetten. Soms lijkt het je ondanks je inspanningen niet te lukken om situaties te veranderen die je dwars zitten.

Als algemene regel kan je stellen dat professionele begeleiding zinvol is wanneer je de steun van je vrienden en familie als onvoldoende ervaart, en je je gemotiveerd voelt om te investeren in therapie.

Individuele begeleiding kan zinvol zijn bij:

  • ingrijpend verlies, traumatische ervaringen, eenzaamheid of zingevingsvragen.
  • verlangen om je eigen patronen en beperkingen te begrijpen en zo nodig alternatieven te vinden.
  • gevoelens van onzekerheid, angst, spanning of teneergeslagenheid.
  • steeds terugkerende conflicten of agressie.

Voorbeelden waarbij onze therapeuten je kunnen bijstaan zijn:

Elke therapie start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek onderzoeken jij en de therapeut of je bij Eigenkleur aan het juiste adres bent. Er wordt samen gekeken naar mogelijke werkpunten.

De meesten onder ons hebben bijkomende opleidingen achter de rug en nemen ervaring en kennis in lichaamswerk, systemisch werk, hypnotherapie, clownswerk, bemiddeling, uit de bedrijfswereld, of als psycholoog, jeugdwerker, leerkracht, verpleegkundige of arts mee in ons werk.

Agenda voor Eigenkleur

Geen evenementen